Šoferšajbne Audi A4 (B7)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks

Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks

Kod nas možete naći originalne šoferšajbne za Audi A4 (B7) 1.6 2004-2008 vozila i to po veoma povoljnim cenama. Zahvaljujući velikom lageru, staklo za vaš automobil ili bilo koji drugi tip vozila dobijate u najkraćem mogućem roku. Imamo veliki broj auto stakala renomiranih svetskih proizvođača za sve tipova vozila. Sva stakla su originalna, najvišeg kvaliteta i performansi. Kvalitetno auto-staklo obezbeđuje odličnu vidljivost, zvučnu izolaciju, a pre svega bezbednost tokom vožnje. U ponudi su vetrobranska, zadnja i bočna stakla svetski poznatih proizvođača, kao što su: Pilkington, Guardian, NordGlass, Saint-Gobain Sekurit, AGC auto glass, HS car glass, XYG car glass, FYAO auto glass.

Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks
Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks

Zamena Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks Cena

Ukoliko primetite i najmanje oštećenje na šoferšajbni, veoma je važno da staklo što pre zaštitite od ulaska prljavštine i vlage, što možete uraditi lepljenjem selotejp trake preko oštećenja. Kada zaštitite oštećenje, automobil treba odvesti do specijalizovanog servisa za auto-stakla koji će proceniti da li je reparacija moguća ili je potrebna zamena stakla. Važno je da znate da cena zamene šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 2004-2008 vozila zavisi od nekoliko faktora: vrsta auto stakla (zavisi od marke i modela automobila, kao i od opreme koja se nalazi na samom staklu), kvalitet auto-stakla, kvalitet materijala i montaže, garancija. U našem servisu koriste se najkvalitetniji materijali i ugrađuju stakla svetski poznatih proizvođača, evropskih i kineskih, tako da svaki vozač može izabrati najbolju cenovnu opciju za svoj auto.

Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks Cena

Ugradnja Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks

Šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 102ks Delovi

Dešava se da vozači dovezu automobil koji ima bogatiju opremu i žele da ugrade najjeftiniji vetrobran, koji za razliku od fabričkog nema senzore ili nije usklađen sa opremom tog vozila. U našem servisu se ugrađuju isključivo originalni vetrobrani koji su predviđeni po fabričkim specifikacijama, prvenstveno zbog bezbednosti. Poštujemo evropske standarde i pravila kvaliteta. Naš servis strogo poštuje propisane standarde i pravila kvaliteta proizvođača auto stakla, kvaliteta montaže, lepka koji se koristi prilikom montaže, kao i obavezu ugradnje vetrobrana u skladu sa fabričkim specifikacijama. Cena ugradnje šoferšajbne Audi A4 (B7) 1.6 2004-2008 vozila varira u na model i vrstu vozila, kao i tip vetrobrana.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.